Семафори

 • Семафор за мал фудбал
 • Конзола за мал фудбал
 • Семафор за ракомет
 • Конзола за семафор за ракомет
 • Сирена
 • Семафор за ракомет (голем)
 • Програма за семафор (ракомет)
 • Универзален семафор (кошарка и ракомет)
 • Додатен семафор за 24/14 секунди кошарка
 • Програма за универзален семафор (ракомет)
 • Далечинска команда (старт/стоп, 24/14 , сирена)
 • Програма за универзален семафор (кошарка)

 • Универзален спортски семафор (кошарка, мал фудбал, ракомет, одбојка)
 • Конзола за универзален спортски семафор (кошарка, мал фудбал, ракомет, одбојка)
 • Сирена за универзален семафор (кошарка, мал фудбал, ракомет, одбојка)
 • Семафор за футсал
 • Конзола за семафор за футсал
 • Семафор за 24 секунди (Кошарка) +Конзола