Copyright © Ane Elektronik 2012
Спортски Семафор универзален SSU-3310
Карактеристики
Физички Карактеристики
Главно Време
190mm
Ш х В х Д *
3300х1000х80mm
Резултат
190mm
Тежина
~ 100kg
Период
100mm
Материјал
Алуминиум
Исклучени играчи
100mm
Технологија
Лед Диоди
Бонус
100мм
Потрошувачка
   < 150W
Лични Грешки
Точка Ф 30mm
Напојување
AC220v/50Hz
Тајм Аут
Точка Ф 30mm
Управување
Лаптоп
Поседување топка
Квадрат 40х40
Сирена
11db*
24s/14s
190mm


Акционо време
100mm

Карактеристики
* подлежи на измени без претходна нотификација
Програма за контрола