Copyright © Ane Elektronik 2012
Спортски Семафор за Ракомет SSH-1610
Карактеристики
Физички Карактеристики
Главно Време
190mm
Ш х В х Д *
1600х1050х80mm
Резултат
190mm
Тежина
~ 50kg
Период
100mm
Материјал
Алуминиум
Исклучени играчи
100mm
Технологија
Лед Диоди
Бр.на искл.Играч
100mm
Потрошувачка
   < 100W
Тајм Аут
Точки Ф 30mm
Напојување
AC220v/50Hz
Сирена
114db*
Управување
Лаптоп
Карактеристики
* подлежи на измени без претходна нотификација
Програма за контрола