Copyright © Ane Elektronik 2012
Спортски Семафор за Ракомет SSH-1309
Карактеристики
Физички Карактеристики
Главно Време
200mm
Ш х В х Д *
1300х900х80mm
Резултат
200mm
Тежина
~ 30kg
Период
100mm
Материјал
Алуминиум
Исклучени играчи
100mm
Технологија
Лед Диоди
Сирена
114db*
Потрошувачка
   < 100W
Управување
Лаптоп
Напојување
AC220v/50Hz
Карактеристики
* подлежи на измени без претходна нотификација
Програма за контрола