ЗА КОМПАНИЈАТА

Ане-Електроник е трговско друштво со долгогодишна традиција во областа на производство на електронски производи за различна намена.

Во производниот програм на Ане-Електроник влегуваат:

Производство и Сервис на Електронски Рулети

Дигитални часовници (со приказ на време, дата, температура, секунди)

Дисплеи за тотеми за бензински пумпи

Електронски спортски семафори

Електронски систем за ред на чекање во чекалници

Дизајн и производство на плочки со печатени кола (PCB)

Изработка и дизајн на Среќни Тркала

Изработка и дизајн на веб страни

Издработка на модули за реклами управувани со микро процесор и програма специјално изработена по ваша потреба

Информации за Компанијата

Адреса:  Киро Фетак 32, Скопје, Македонија

Мобилен:  +389 70 231 582

Телефон:  +389 2 2796 099

Е-маил:  info@aneelektronik.com

Раб. време(Пон-Саб):  09ч-17ч